Doe mee met de QSLD!

  • Hoe gaat het nu eigenlijk met de democratie in jouw gemeente?
  • Wat vinden raadsleden, ambtenaren, collegeleden en inwoners van het samenspel?
  • Hoe kan dat (nog) beter?

Wil je dat snel weten? Dat kan!
Daarvoor maken we de Quick Scan Lokale Democratie.

Hoe werkt dat?
Raad, college ambtenaren en inwoners beantwoorden online vragen over de lokale democratie. (Bijv. over participatie, bewonersinitiatieven, democratische kwaliteit, verbeterprioriteiten etc.) Vervolgens krijg je een rapport met uitkomsten, opmerkelijke resultaten en verbetertips. Een prima basis om het lokale samenspel beter, leuker en democratischer te maken!

Pilotgemeenten gezocht!
We gaan de QSLD samen met pilotgemeenten verder ontwikkelen en inzetten. BZK en VNG ondersteunen het project. Meld je gemeente nu aan als pilotgemeente! Meer informatie in deze flyer. Of bel of mail mij!

Workshop
Op 16 november geef ik hierover met Sergio van Keulen (Totta)  een workshop op de Dag van de lokale democratie: https://www.dagvandelokaledemocratie.nl

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .